17 Ağustos 2014 Pazar

SEZON FİNALİ

     
sezon_finali
      Başlıktan da anlaşılacağı üzere Hanım Kız sezon finali yapıyor :)

    Gitmeden son yazımı da buraya yazmak istedim... Bir süre buralarda yokum. Aslına bakarsanız, buralarda olmayışıma bir kulp takmam gerekiyordu ''Sezon Finali'' cuk oturdu :)

 
 Okul, staj, sınavlar, mezuniyet derken koskoca bir senenin daha sonuna geldim :) Yayında ve yapımda emeği geçen ''kendimi'' kutluyorum, başarılarımın devamını diliyorum :)) Sene sonu diyorum çünkü, yıllardır ben bir öğrenciyim ve öğrenciler için yıl Haziran'da biter, yeni yıl Eylül'de başlar. Ben böyle alıştım... Bir süre daha böyle gider sanırım. Hoş artık ''pfss çok sıkıldım okul bitse de kurtulsam'' dediğim öğrenciliğe tekrar dönemeyeceğimi düşünüyorum. Ama benim işim belli olmaz. Okumak güzeldir... En çok da Lise güzeldir :) Her neyse konuyu dağıtmadan adıma yakışır, hanım hanımcık veda yazımı yazayım da gideyim :)

       Güzel bir Mart gecesinde karar verdim ben blog açmaya... O kadar hevesli, o kadar heyecanlıydım ki... Aslında en çok istediğim şeydi bir blog sahibi olmak. Tabi nasıl yapacağım hakkında en ufak bilgim olmadığından, bloggerları takip ettikçe ''ah benim de bir blogum olsaydı'' diye iç geçirir dururdum. Derken o Mart gecesi araştırmaya karar verdim. Ve blog sahibi olmanın o kadar da zor olmadığını gördüm. Mutluluktan havalara uçtum resmen.(ufak şeylerle sevinebilmek ayrıcalıktır siz de deneyin) O geceyi blogumun adı ne olsun diye düşünerek geçirdim :) Ertesi günü de öyle... Diğer günler de... Blogumun adı beni yansıtmalıydı. Benimle bir olmalıydı. İlk başta Ev kuşu demek istedim. Ama düşündüğümde bu tabiri sadece ben kendime yakıştırıyordum. Çevremdekiler beni öyle görmüyorlardı. Vazgeçtim bundan. Çok düşündüm. Empati yapmaya çalıştım. Çevremdekiler, benim hakkımda bir konu açıldığında beni nasıl anımsıyorlardı? Derkeen... Buldum :) Staj yaptığım şirkette genelde abilerim ablalarım Hanım Kızzz diye sesleniyorlardı... Çevremdekiler Hanım Kızım diyorlardı. Okulda arkadaşım ilk günden beri Hanım Kız demeye başlamıştı... Tamam işte bulmuştum. Beni çağrıştıran, beni tanımlayan blog ismim Hanım Kız olacaktı velhasıl oldu :)
      Blog temam için günlerce uğraşmıştım :) Hele ilk yazımı, hiç takipçim olmamasına rağmen özene bezene yazmıştım :) İlk yorumumu Sevgili teyzeciğim, Huzur Sokağı  yapmıştı da sevinçten taklalar atasım gelmişti içimden :) Anlatılamayacak bir mutluluktu benim için :)
      Bu blog sayesinde o kadar güzel kalpli insanlarla tanıştım ki... Hepinizin yeri apayrı bende...Bir sürü teyze,abla, abi, kardeş edindim... Oysa şu yaşıma kadar tek büyümüştüm ben... Hele bazıları var ki aileden de öte oldular. Birini Abim gibi ya da ablam gibi  sevebilmek için kan bağına gerek olmadığını idrak ettim.Bu yazı aracılığıyla onlara kocaman teşekkürler... Hep hayatımda olursunuz inşallah :) (yazıyı okuyan herkes üstüne alınsın rica ederim) Tabi bir de yazılarımı takip eden ve özelden bana ulaşıp yazılarımı keyifle okuduklarını söyleyen kesim var ki... Sizi yanaklarınızdan mıncırıyorum :) Buraya hepinizin adını tek tek yazasım var lakin gece saat 5te yazı yazarken insanın gözleri biraz tuhaf oluyor idare edin böyle :D

     Velhasıl kelam, ben bir süreliğine  köyüme, dedemin yanına gidiyorum. Yeşille iç içe olup, doğayı sevip okşayıp gelicem :) Bu süre zarfında da muhtemelen buraya yazamayacağım. Ama Şebekem çektiğince,sinyal gücüm ve internet paketim yettiğince Facebook Sayfamdan , Instagram HesabımdanTwitter Hesabımdan ve quup hesabımdan paylaşıma devam edeceğim... Dileyeni beklerim :)

     Blog size emanet. Ben yokken rahatça karıştırıp, at koşturabilirsiniz :D Kendinize çooook iyi bakın. Allah'a emanet olun. Yeni sezonda, görüşebilmek dilekleriyle esen kalın, mutlu kalın :)

Hoşçakalın :)

   

13 yorum :

  1. Hiç üstüme alınmadım:)
    Hayırlıca gidip dönersin inşallah. Geçmişten bahsetmişsin ama yeni sezonla ilgili düşüncelerini göremedik pek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cembaki, abicim en çok sen üstüne alınma zaten ;) Yeni sezon sır :D bu arada amin sağol abim :)

      Sil
  2. Guzelce vakit gecir otun cimenin arasinda. Bekliyoruz seni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe Kreasyon, canımm sizler böyle güzel yorumlar yaparsınız da ben güzel vakit geçirmez miyim hic :) Börtü böceği sevip gelicem :)

      Sil
  3. Sevgili Ege ve annesi, çok çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Bloğunu henüz bugün keşfetmişken, girer girmez ana sayfadaki veda yazısıyla karşılaşmak biraz içimi burkmuş olsa da, yazının sonunda temelli bir gidiş olmadığını görerek ferahladım. Sen yokken, bloğunun her yerini büyük bir merakla karıştıracak birinci kişi olduğuma inanıyorum. :)) Hayırlı yolculuklar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  5. Sevgili birnotumvarblogspot yönetim, Canımcım ben de seni bu gün keşfettim ve çok sevdim blogunu... Emin ol sevilen bir blogger olacaksın ben inandım sen de inan :) Evet temelli gitmiyorum. Azcık gidip döncem.. Hem 1 ay zaten ne ki... 4 haftacık, 30 güncük bişey, geçer hemen :) Benim blogum hepimizin blogu ben yokken istediğiniz kadar kurcalayıp, içeride at koşturabilirsiniz :D Yorumunun içtenliğine ayrıca teşekkür etmek isterim, çok mutlu ettin teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  6. tekrar bekliyoruz arayı fazla açma :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bloğunu çok beğendim takibe aldım... profiline ayrıca bayıldım, bir numara büyük bir ikizler burcu da ben de var, sizleri coook seviyorum...

    YanıtlaSil
  8. Merhabaa :)
    Öncelikle şablonuna bayıldığı söylemek isterim kii blog yazılarını da ayrı beğendim zaten ..
    Seni yakın takibe aldım , benim bloğuma da beklerim. Sevgilerimle ..
    grilady.blogspot.com

    YanıtlaSil
  9. http://bilgimipaylasiyorum.blogspot.com.tr/2014/05/arka-sokaklar-sezon-finali-yapmaya.html?showComment=1437049390485#c2368196814691987974

    YanıtlaSil

Bence en güzel yorumu sen yazarsın... Dene bi... :)

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon