23 Nisan 2014 Çarşamba

Defacto'nun Minnak Parfümü...



          Bu günlerde bu renk benim için vazgeçilmez oldu nedense... Artık su yeşili mi desem? Mint yeşili mi desem? Yoksa yeşil demeyip mavi mi desem orasını daha çözemedim :) Geçen hafta sonu Defacto'da dolaşırken kasanın yanında gördüm bu parfümleri... Böyle ufacık tefecik çook tatlı bir şey.. İnsanın alıp bağrına basası gelir ya öyle yani :)
       
         Anlatmaya başlamak gerekirse parfüm çanta tipi, rahat taşınabilir... Kokusu şeker gibi kokuyor. Şekerli yani :) Diğer renklerin kokusu güzel değildi... Yoksa ben pembe şişeye de sarılmıştım ama bir kokladım tütün kolonyasından halliceydi... Defacto'nun ürünü, ''Colors serisi'' . 8,50 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam...
   
         Ben kokusunun bu kadar kalıcı olabileceğine inanmamıştım, lakin kalıyor be fiyatına göre hakkını veriyor :) Hoş şu günlerde polenler uçuşmaya başlamışkene, benimde polene toza alerjim varkene, bir de üstüne bu parfümü sıkınca hapşıra hapşıra dolaşıyorum ya neyse olsun katlanırım ben :)

         Hele sabahları okula giderkene evde parfüm sıkamıyorum anne sultanın miğdesi bulanıyormuş bak bak bak...  Tamam kız evde sıkmam parfum sen yeter ki iste dedim ( Tamamen yalakalık :)) Apartmanda 5. kattan aşağıya inene kadar merdivende sıkıyorum... Yani olur da bir gün sevgili komşucuklarımdan biri tesadüfen blogumu görür de beni tanırsa, o her sabah apartmana parfüm sıkan kişi benim :) Sorry pliiss :))

        Kendimi de tebrik etmeden geçemicem valla, minnacık parfümden 1 sayfa yazıyı herkes çıkaramaz...
Emeğe saygı lütfen :)) der kaçarım... ( Çekinmeyin siz de beni tebrik edin :D)

4 yorum :

  1. Komşularınızdan biri de benmişim dermişimmmmm güldürdün beni...sevgiler izlemeye başladım banada beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sertaç Cihan, hep gülmeniz dileklerimle :) Apartmanda olmasada Blog komşusu olabiliriz sizinle :) en kisa zamanda iade-i ziyarete geleceğim... Sevgilerimle

      Sil
  2. Mor sise de bir harika deneyin. hafif ve kalici... lacoste klasik sevenler bayilacaktir eminim. Yesili deneyecegim mutlaka:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle mor şişeyi deneyeceğim teşekkürler :)

      Sil

Bence en güzel yorumu sen yazarsın... Dene bi... :)

Cute Polka Dotted Rainbow Bow Tie Ribbon